Tehnicas

Structura si estetica cu lemn stratificat

In prima etapa a constructiei, grinzile din lemn stratificat au fost utilizate pentru structura halei de productie a bicicletelor, asigurand stabilitate si durabilitate.

In a doua etapa, grinzile din lemn au fost integrate cu un rol dual: estetic si functional. Structura este alcatuita din stalpi si grinzi cu sectiune variabila 180mm latime si 400mm inaltime la baza si 920mm inaltime la imbinarea cu grinzile de acoperis. Ele contribuie la umbrirea birourilor si a spatiului verde situat la etajul cladirii, imbunatatind confortul termic si reducand expunerea directa la soare.

  • Stalpii sunt montati inclinati si au rol de sustinere a scarilor exterioare ale fabricii de biciclete din Timisoara

 

  • Grinzile au rol de sustinere pentru panouri fotovoltaice si pe o portiune au cote diferinte de montaj si astfel formeaza un acoperis ondulat.

 

Detaliile Proiectului

locatie timisoara
beneficiar SMW – Fabrica de Biciclete
proiectant Plan Design SRL
cantitate lemn 209mc
an 2021
FACTORI DE SUCCES AI PROIECTULUI

Deschideri Mari

Unul dintre principalele avantaje ale grinzilor din lemn stratificat este capacitatea de a acoperi deschideri mari fara suporturi intermediare.

Instalare Rapida si Eficienta

Grinzile din lemn stratificat sunt prefabricate in halele noastre, ceea ce permite un control strict al calitatii si o productie rapida. La locul de constructie, montajul se realizeaza rapid si eficient.

Design Personalizat

Flexibilitatea structurala a grinzilor stratificate ne permite sa exploram si sa implementam solutii inovatoare si estetice, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui proiect.

PROIECTE SIMILARE