Tehnicas

Design & Engineering

STRUCTURI INDIVIDUALE DIN LEMN OPTIMIZATE ECONOMIC

In biroul nostru inginerii proiecteaza, calculeaza si modeleaza. 
Scopul nostru: solutii exceptionale de constructie din lemn perfecte.

De la ingineria structurala pana la statica de executie, inginerii nostri se ocupa de evaluarea posibilitatilor tehnice, identificarea solutiilor viabile si inglobarea detaliilor de montaj. Astfel dorim sa oferim beneficiarilor o structura sigura, viabila si fiabila care sa se preteze optim scopului pentru care a fost construita. O prioritate pentru noi este identificarea acelor solutii de constructii din lemn care presupun o asamblare usoara pe santier. De aceea ne bazam pe exploatarea maximala a sistemelor de conectare.

DE LA DESIGNUL ARHITECTURAL LA
PRICEPEREA INGINEREASCA.

PROIECTARE DE INGINERIE A LEMNULUI – PUNCTE IMPORTANTE

PROIECTARE DE INGINERIE A LEMNULUI PUNCTE IMPORTANTE

INGINERIA LEMNULUI CU TEHNICAS
CUM ARATA COLABORAREA CU NOI?

Comunicarea este esentiala. De aceea beneficiarul tine legatura permanenta cu inginerul responsabil pentru proiectul sau. Astfel, specialistii nostri inteleg dorintele beneficiarului si lucreaza la gasirea solutiilor tehnice adecvate pentru a atinge obiectivele dorite. Folosim modelarea 3D-CAD si BIM pentru proiectarea si testarea solutiilor tehnice adaptate cerintelor specifice ale proiectului. Ne actualizam in permanenta competentele tehnice atat prin experienta continua, cat si prin urmarirea dezvoltarii tehnologiilor din domeniul nostru.

STRUCTURI DE SUSTINERE CU DESCHIDERE MARE

Deschiderile mari sunt o provocare dar, cu o atentie sporita in faza de proiectare reusim sa gasim solutiile optime care duc la implementari spectaculoase. Un exemplu este Biserica Penticostala din Vicov care are ferme cu deschidere de 50m fara punct intermediar.

CONEXIUNI INTELIGENTE

Imbinam perfect rezistenta structurala cu estetica. Peste 200 de noduri de otel conecteaza structura de lemn a terasei NUBA din MAMAIA. Fiecare nod are calcul si design dupa cerinte statice si estetice.

,,

Proiectarea este procesul prin care inginerii nostri isi dezvolta capacitatile si cunostintele astfel incat structurile rezultate sa fie remarcabile.

Marton Calin