Tehnicas

Quality management

Managementul calitatii IN CONSTRUCTII DIN LEMN

Managementul calitatii 
IN CONSTRUCTII DIN LEMN

Calitatea este punctul central al actiunilor noastre. Obiectivul nostru este sa livram calitate atat prin produsele noastre, cat si prin serviciile pe care le oferim.

Calitatea este punctul central al actiunilor noastre. Obiectivul nostru este sa livram calitate atat prin produsele noastre, cat si prin serviciile pe care le oferim.

Am investit si investim permanent in modernizarea facilitatilor de productie si in pregatirea specializata a echipelor noastre. In acelasi timp, abordam cu maxima seriozitate verificarile calitative ale proceselor noastre astfel incat sa putem identifica rapid imperfectiuni pe care sa le corectam cu promptitudine. Procesul de productie este asistat si gestionat cu tehnologie de ultima ora, de la sistemele autonome de productie, pana la prelucrarea robotica CNC. Astfel reusim sa asiguram un grad inalt de precizie si, implicit, de calitate a produselor noastre.

,,

Daca combinati cu pasiune un produs de calitate naturala cu cele mai recente cunostinte si maiestrie, veti ajunge intotdeauna cu un produs care isi onoreaza calitatea pe care atat clientul, cat si tamplarul il vor aprecia.

Christof Krattiger

sIGURANTA LA TEHNICAS

Una dintre preocuparile centrale ale companiei noastre este protectia, siguranta si sanatatea tuturor celor angrenati in procesele noastre (angajati si persoanele din jur in cazul santierelor). Avem incredere in echipa noastra cu un nivel ridicat de expertiza, precum si in mecanisme de control fara intreruperi si confirmam acest lucru cu certificarile noastre:

• Certificat ISO 9001 2015

• Cerfificat ISO 45001

• SSM intern

Calitate in constructii din lemn  
pe care o puteti vedea

Calitate in constructii din lemn pe care o puteti vedea