Tehnicas

Aquapark
CU DESIGN IMPRESIONANT

Aquaparcul impresioneaza prin aspectul architectural care atrage priviri, iar lemnul a fost cel mai potrivit material de constructie a acoperisului. Structura cupolei este realizata din grinzi arcuite dispuse radial, din lemn lamelat incleiat, esenta molid. Fatada are elemente incadrate in lemn.

MODUL iN CAREĀ TEHNICASĀ A IMPLEMENTAT STRUCTURA DIN LEMN

Structura de lemn creeaza cupola bazinului cu un diametru de 50m ,care este acoperita cu o membrana transparenta ETFE Roof - tetrafluoretilena sub forma de perne de aer comprimat. Arcele reazema la partea superioara de un inel de presiune din lemn cu dimensiunea de 80cm x 40cm si diametrul exterior de 622cm. Imbinarile grinzilor s-a realizat cu piese metalice zincate la cald. Contravantuirile sunt de asemenea realizate din lemn. Experienta arata ca fatadele din lemn pentru care s-a utilizat un material adecvat sunt adesea mai durabile. Ele pot fi personalizate in functie de preferinte, iar amprenta timpului nu face altceva decat sa le insufleteasca.

Detaliile Proiectului

Locatia ORADEA,RO
BENEFICIAR PRIMARIA MUNICIPIULUI ORADEA
ARHITECTURA INTERAQUAPARK KFT. / POLIART S.R.L
PROIECT REZISTENTA Ing. Alexandra Borsa/ TEHNICAS
CANTITATE LEMN 320 mc
FACTORI DE SUCCES AI PROIECTULUI

PROTECTIE ANTICOROZIVA

Cerintele de protectie impotriva coroziunii au fost indeplinite prin utilizarea elementelor din otel inoxidabil adecvat spatiilor dest piscinelor.

ASAMBLARE EFICIENTA

Toate grinzile au fost prefabricate astfel ca montajul sa se realizeze rapid si usor pe santier.

COOPERARE DE SUCCES

Cooperarea buna dintre planificatorul general si TEHNICAS de la planificare pana la executie a facut ca acest proiect sa aiba succes

PROIECTE SIMILARE