Tehnicas

Lemnul in bunastarea cresterii animalelor

Lemnul, ca material natural durabil, ofera un mediu confortabil si sigur pentru animale, contribuind in acelasi timp la sustenabilitatea si functionalitatea fermelor.

Astfel ca aceasta ferma  dispune de o structura din lemn stratificat compusa din 21 intervale dispuse la 5,00m, iar in sectiune transversala are o deschidere de 32,80m.

Cu o deschidere de 16,8m si un sistem static articulat pe stalpi metalici, pentru reducerea dimensiunilor principale, s-a integrat un tirant din lemn stratificat. Introducerea tirantului din lemn a generat pe langa momente de incovoiere normale,  si forte normale, iar prin acest lucru a rezultat o grinda de 64cm inaltime si 16cm latime.

 

Frontoanele sunt placate cu fatade de lemn, iar structura acoperisului este acoperita cu placi ondulate din fibrociment Eternit, in care se regasec zone cu luminatoare.

Detaliile Proiectului

Locatie Arad
Beneficiar SC Banat Milch SRL
Cantitate Lemn 156mc
timp executie 15 zile
An 2022
elemente cheie

Rezistenta

Lemnul nostru este tratat corespunzator, ceea ce garanteaza o rezistanta multi ani, oferind o structura solida si sigura pentru animale.

Grija

Lemn stratificat tratat impotriva daunatorilor si incendiilor pentru a proteja investitia si a asigura siguranta animalelor.

PROIECTE SIMILARE